luni, 26 aprilie 2010

La nesfarsit ma caut...

Am incercat sa imi explic starea in care ma scufund de 2 zile. Stau cu TINE... Ma joc cu TINE si apoi TE caut pentru ca simt ca nu esti acolo si nici nu vei fi atunci cand voi avea nevoie de TINE. E doar  o iluzie ca eu voi fi bine, ca m-am schimbat si ca de fapt sunt alt om. Dincolo de geamurile negre sunt eu. In afara lor, privindu-te ca intr-o oglinda esti TU. Eu te vad, TU nu ma vezi. Si asta doare atunci cand vreau sa iti vorbesc.
Atatea diferente intr-un simplu 2. Noi 2...care de fapt devine un TU foarte accentuat atat de mine cat si de TINE fara sa iti dai seama. Totul conteaza cand vine vorba de TINE.... Eu nu contez nici macar pentru mine.
Pus in situatia in care ar trebui sa aleg intre noi 2 te-as alege pe tine.... si daca as face asta cum as putea sa te am daca nu as mai exista.
Intr-o zi ai sa te trezesti si ai sa privesti in ochii care te fixau deja de jumatate de ora citind in somnul tau uitarea. Si atunci cu un sarut pe frunte am sa ma indepartez si ai sa apuci sa te gandesti macar o singura data la MINE.

Fragment din volumul "Cel care se intoarce"

Parerea ta conteaza