miercuri, 17 septembrie 2014

Versace- Bright Crsytal



"Femeia asta care tremura sub atingerile mele si pe care o bucuram cu trupul meu era dintr-o alta lume. Ceea ce simteam era ca trebuia sa termin ce incepusem, altfel, barbatul din mine ar fi fost sigur barfit de toate prietenele ei mahalagioaice. Ea gemea crezand ca ma grabesc sa termin pentru ca imi place...Nu simteam nimic. Si gemetele ei imi parea atat de mincinoase. Buzele ii miroseau a tutun si a ruj. Parfumul ei insa imi lovea creierul necontenit. Recunosteam acel parfum dintre altele 1000. Versace....Bright Crystal.....Ma temeam sa inchid ochii. Eram violat pentru prima data in viata mea. Exact asa cum fac tarfele care si-o trag cu unu doar ca sa le lase sa plece mai repede acasa si sa scape macar o seara de el. Daca pleoapele mi se atingeau macar pentru o fractiune de secunde incepeam sa vad pielea Elenei. Si mirosul acela imi sfredelea maduva spinarii....Era primul parfum pe care il folosise cea care plecase definitiv. In prima seara, cand esarfa mea se infasurase dupa gatul ei si buzele-mi cu aroma de cafea intalnisera buzele ei am simtit acel parfum. Am renuntat sa ma impotrivesc imaginilor care imi cucereau gandurile. Si brusc mintea mea a inceput sa faca dragoste cu fantasma. Isi facuse atat de bine loc in subconstientul meu incat orice as fi facut ea era acolo. O bucata din mine, din carnea mea intra in corpul unei femei iar restul intrase intr-un vis de care incercasem sa fug. Faceam sex cu trecutul. Si dintr-o data, eu cel din vis am inceput sa ma transpun in cel din realitate. Si in patul ala iadul s-a dezlantuit. Straina de sub mine ma striga pe nume, ma lovea de placere sau de durere, toate in acelasi timp. Dar nu mai auzeam. Scrasneam din dinti dar in transa in care ma aflam aveam impresia ca sarut buzele moi ale Elenei si sanii ei mari si moi cu sfarcuri roz perfect proportionate.
" Ce mare o ai! Da-mi-o! Da-mi tot!" striga femeia pe care deja o uitasem. Cea cu sanii inca striviti de pieptul meu si picioarele obosite predate de-o parte si de alta.... Elena imi spunea doar..."M-am nascut sa fiu a ta. Vezi? Ne potrivim la perfectie! Simti?".

Dupa inca 10 minute de tortura psihica am lasat-o in pat goala. Radea in timp ce eu imi cautam in geanta. Piciorul drept ii tremura.
- Uite. Vezi ce mi-ai facut? Nu mai pot sa vin la tine ca mi se inmoaie picioarele.
- Ma duc sa fumez o tigara! Te imbraci sa te duc?
Nu a mai zis nimic. S-a ridicat din pat cu un zambet parca uitat acolo. Desi si-ar fi dorit mai mult, ea stia care e rolul ei in viata mea. Sa fie uitata. /../"


fragment din volumul "Cel care se intoarce"

Razbunarea cernelii



Am sa iti transform trupul in cerneala si am sa il tarasc in varful unui stilou pe hartie, mai salbatic decat ai sters tu pe jos cu sufletul meu.

Cel care se intoarce... Se va intoarce pana la final?


Parerea ta conteaza