joi, 2 octombrie 2014

Fara limite

Ajungi uneori in acel moment al vietii in care te intrebi " si eu acum ce fac"? Iti aduni energia, iti fixezi obiectivele si incepi sa tragi. Greselile de pana acum te vor trage in jos. Lasa-i sa judece. Toti vor judeca absolut orice greseala de-a ta. Lumea va cauta sa-si justifice neputinta prin greselile tale. Dar nu privi inapoi. Ii multumesc tatalui meu ca mi-a spus la varsta de 7 ani ca nimic nu e imposibil, ca nu exista limite atata vreme cat ti-ai fixat un obiectiv si muncesti in fiecare zi pentru el. Mi-a deschis un drum si a pus prima caramida la temelia unui caracter de invingator,nu de supus. Ii multumesc mamei mele ca mi-a dat viata, ca m-a nascut sanatos si a crezut mereu ca eu sunt facut pentru ceva maret.
Am, asadar, suficiente motive sa nu ma simt niciodata neputincios. Am intalnit cativa oameni extraordinari pana acum, care m-au ajutat si carora le sunt recunoscator. Au fost si oameni pentru care nu imi voi mai irosi nicio secunda din viata. Eu, spre deosebire de ei am ales calea cea grea. Niciodata comoditatea nu a transformat oamenii in genii sau in luptatori. Cicatricile te fac temut, te fac sa te feresti de altele noi si sunt un insemn al virtutii. Asa ca le port cu mandrie. Cine te va vorbi pe la spate, e in spatele tau cu un motiv. Daca era in fata ta nu te vorbea pe la spate. Asa ca mergi mai departe. Viata nu e usoara. Te va lovi cu tot ce are mai greu. Te va pune in genunchi si te va lasa acolo pana la sfarsitul vietii tale daca nu incerci sa te ridici chiar si atunci cand simti ca adversarul tau te va ucide daca o faci. Trebuie sa existe o slabiciune undeva pe care sa o folosesti in avantajul tau. . Cand esti jos, foloseste-te de acel moment de ragaz ca sa ii gasesti calcaiul lui Ahile. Nu ezita. Ezitarea e pentru oameni lasi. Daca invingi, cei care te-au umilit sau care au ras de tine vor primi cea mai mare lovitura. Multi nu isi vor reveni niciodata. Razboaiele au dezbinat imperii si au schimbat conducatori in state aflate la mii de kilometri distanta de front. 
Nu te multumi cu putin! Nimeni niciodata nu te va respecta daca esti la fel ca el. Egalitatea intre oameni e o utopie. Tu trebuie sa ai mai mult mereu. Asa ca vreau sa am TOTUL. Cei care ti-au plans de mila vreodata nu au acest drept. Singurul lor drept este sa te admire daca vrei sa te considere vreodata un lider. Si daca simti ca esti facut sa fii un lider, nu face compromisuri cu tine.Lasa prostul sa fie prost. Oamenii nu pot fi schimbati decat prin propriile lor forte. Asta daca au ceea ce le trebuie. Cauta-ti drumul catre idolul tau pana cand o sa ajungi rivalulul lui. Asa ca daca ma mai intreaba cineva vreodata ce fac am sa spun ca fac TOTUL. Alta alternativa nu exista pentru mine. Si daca vreodata va fi sa mai plec capul in fata cuiva, va fi la sanul sotiei mele cand imi va spune ca muncesc prea mult, in fata parintilor mei cand ma vor mustra ca nu i-am mai vizitat de mult pentru ca am fost ocupat si in fata copilului meu cand il voi saruta parinteste pe frunte! Am zis!

Parerea ta conteaza